четверг, 4 февраля 2016 г.

Тест "Колір мого настрою"




Оберіть із 8 запропонованих кольорів той, який вам подобається найбільше, та той, який вам подобається найменше. Ваш улюблений колір символізує ті якості, які є провідними у вашому характері. Якщо якийсь  колір вам різко не подобається, то ті якості, які він символізує, ви відкидаєте.
СІРИЙ. Кожен, хто ставить його на перше місце, хоче відмежуватися, залишити себе вільним від певних зобов’язань, ні в чому не брати участі. Якщо у вас сірий колір на останньому, «не улюбленому» місці – то ви не приймаєте неучасті, вважаєте, що повинні втрутитися в усе, що відбувається довкола вас. Ви схильні брати на себе відповідальність за все, що відбувається довкола. Але намагайтеся уникати настирливості, нав’язливості.
СИНІЙ. Колір спокою, задоволеності. Той, хто любить синій колір, має потребу у спокійному, впорядкованому оточенні,вільному від безладдя та обмежень, за якого події відбуваються плавно, згідно зі звичкою, традицією. Якщо синій вам не подобається, то ви не прагнете спокою та розміреності, навпаки, любите постійні зміни у житті.
ЗЕЛЕНИЙ. Колір наполегливості, напруження, досягнень. Той, хто любить зелений колір, має високе честолюбство і згоден докладати зусиль для досягнення високих результатів. Ті, кому зелений не подобається, відкидають тиск обов’язків та можуть задовольнитися незначними перемогами.
ЧЕРВОНИЙ. Символізує імпульс, волю до перемоги, потяг до активної дії, до спорту, боротьби, змагання, ініціативи у всьому. Відкидання червоного кольору свідчить про те, що у ситуації високої активності, боротьби, людина почуває себе не комфортно. Також нелюбов до червоного кольору може бути ознакою втомленості, потреби у відпочинку.
ЖОВТИЙ. Колір розкутості, звільнення від проблем та обмежень. Якщо ви дуже любите жовтий колір, то час від часу ви можете бути зразками працьовитості, але ваші зусилля не постійні. Прихильність до жовтого – це бажання свободи та очікування великого щастя в майбутньому. Проте таким людям варто не піддаватися зайвій безтурботності. Нелюбов до жовтого кольору часто свідчить про невпевненість у собі, схильність підозрювати проблеми там, де їх ще немає, «про запас».
ФІОЛЕТОВИЙ. Суміш синього та червоного. Свідчить про багату уяву, потребу в тонкому розумінні, схваленні. Бажання подобатися навколишнім своєю чарівністю, манерами. Прагнення до духовної єдності зі своїми близькими. Якщо для вас  фіолетовий колір займає останнє місце, то ви віддаєте перевагу практичним діям, не довіряєте чомусь абстрактному, відірваному від буденного життя.
КОРИЧНЕВИЙ. Люди, що люблять коричневий колір, надають дуже велике значення відчуттю безпеки, фізичного комфорту, своєму домові, сім’ї. Вони не мають якогось бажання виділитися із натовпу,тихе, спокійне, задоволене життя їх цілком влаштовує. Ті, хто не люблять коричневого кольору, навпаки, мають прагнення показати себе перед іншими, вони незалежні, прагнуть до яскравого успіху, навіть згодні жертвувати задля цього своїм комфортом та спокоєм.
ЧОРНИЙ. Ті, у кого чорний на першому місці, виявляють протест проти наявного порядку речей, схильні повставати проти долі, діяти часом безрозсудно. Нелюбов до чорного кольору вказує на спокійну вдачу, бажання залагодити конфлікти мирним шляхом.




Комментариев нет:

Отправить комментарий